Werken vanuit huis

Beveel jij wel eens iemand een restaurant aan? Geef jij iemand wel eens een tip over een serie of een film die zij gezien moeten hebben? Vertel jij jouw vriendin wel eens welk product echt fantastisch is en dat zij het echt moet kopen? Beantwoord jij alle bovenstaande vragen met “Ja”? Zou het niet ontzettend leuk zijn als je hiervoor betaald zou krijgen? “JA!”?

Dan is Netwerkmarketing echt iets voor jou!

Je doet het namelijk de gehele dag zonder dat jij er erg in hebt en zonder dat jij ervoor betaald wordt. Met netwerkmarketing doe je namelijk hetzelfde maar dan voor één bepaald merk of product en dan word je er wel voor betaald! 

Als zelfstandige make-up consultente werken vanuit huis of waar dan ook ter wereld.

Je gebruikt Social Media zoals bijvoorbeeld Facebook, Instagram, Twitter en/of TikTok, maar je kan ook offline werken door het bezoeken van salons en ladies nights. Het is net werken ;-) en netwerken doe je overal; op het schoolplein, bij jouw huidige werkgever, op de voetbalvereniging en noem maar op. Overal waar jij mensen tegen komt kan jij werken aan jouw netwerk, jouw netwerk vergroten en jouw product of dienst verkopen. 

Wil jij meer weten over werken vanuit huis?

Ter uitbreiding van het leukste team van Nederland ik namelijk op zoek naar 100% gemotiveerde en leergierige mensen die vanuit huis of waar dan ook ter wereld hun inkomsten willen verdienen, zowel online als offline als o.a. make-up consulente. 

Het team bestaat zowel uit mannen als vrouwen. Wij werken met hoogstaande producten met een fantastische kwaliteit- prijs verhouding. Je kan ervoor kiezen om producten te verkopen, maar ook om een team te bouwen en aan te sturen. Alles is mogelijk!  

Je wordt uitbetaald naar inzet op commissiebasis en je verdiend uiteraard met de verkoop van de producten. Dit kan €100,- per week of €10.000 per week zijn. Er is geen limiet, het is helemaal aan jou! Hoe meer jij verkoopt, hoe groter jouw team, hoe meer geld jij verdiend. 

Wat zou jij doen met €500,- extra per maand? Wat zou jij doen als jij €1000 per maand kan bijverdienen? Ga je daarvan op vakantie? Sparen voor leuke dingen? Of ga je nog iets meer tijd investeren en uiteindelijk jouw fulltime baan opzeggen zodat jij "fulltime" kan werken waar, wanneer en hoeveel jij wilt? In deze functie werk jij op zzp basis. Jij hebt alle flexibiliteit om te werken hoe jij wilt. Ideaal om te combineren met jouw gezin.

Wat heb jij nodig om te werken vanuit huis?

Het maakt niet uit wat voor opleiding jij gevolgd hebt of wat jouw werkervaring is. Wel dien jij te kunnen communiceren in het Nederlands of Engels en dien jij in het bezit te zijn van een smartphone, laptop of computer met een goed werkende internetverbinding. Wekelijks zijn er gratis trainingen. Het is niet erg als jij geen ervaring hebt zolang jij leerbaar en gemotiveerd bent. Ik beloof jou geen gouden bergen, maar het hele team staat klaar om jou te helpen. Make-up consultente is iets wat je als groep doet en niet alleen. 

Wil jij meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op en bekijk mijn persoonlijke Facebookpagina.

Ik hoop jou snel te mogen verwelkomen in het team! 

Liefs, Daniëlle  

Danielle Everhard Online Business Netwerkmarketing

 

© 2021 - 2023 DanielleEverhard | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel