• Balletjes ketting
  Balletjes ketting

  Deze rustige (zonne)bril ketting met balletjes is er in 3 mooie kleuren;
  - Goudkleurig
  - Zilverkleurig
  - Rosé kleurig

  De lengte van dit brillen kettinkje/ brillenkoordje is ongeveer 74 cm.

  € 6,95
 • Goud met witte strass
  Goud met witte strass

  Het (zonne)bril koordje is een absolute eyecatcher. Met dit mooie sieraad voor jouw bril kom je direct trendy over. Ideaal tijdens festivals, vakanties, winkelen, uitjes en etentjes.

  € 9,95
 • Goud met hartjes en pareltjes
  Goud met hartjes en pareltjes

  Het brillenkoordje/ zonnebrillen kettinkje met hartjes en pareltjes aan de voorkant en een goudkleurig kettinkje aan de achterkant is een absolute eyecatcher.

  € 9,95
 • Goud met blauwe steentjes
  Goud met blauwe steentjes

  Het zonnebril koordje met blauw/groene steentjes aan de voorkant en goudkleurige ketting aan de achterkant is een absolute eyecatcher voor de zomer.

  € 9,95
 • Half witte pareltjes
  Half witte pareltjes

  Het brillenkoordje met kleine witte pareltjes aan de voorkant en goudkleurig of zilverkleurig kettinkje aan de achterkant is één van mijn persoonlijke favorieten én een absolute eyecatcher.

  € 9,95
 • Goudkleurig met Hartjes
  Goudkleurig met Hartjes

  Het zonnebril koordje met goud kleurige open en dichte hartjes aan de voorkant en een goudkleurig kettinkje aan de achterkant is een absolute eyecatcher voor de zomer. Raak nooit meer jouw bril kwijt!

  € 9,95
 • Platte schakel
  Platte schakel

  Het zonnebril koordje met rondom een zilver- of goudkleurige platte schakel is een absolute eyecatcher voor de zomer. Nooit meer de neusvleugels vast in jouw haar of jouw bril kwijt!

  € 9,95
 • Goud met "zoute lappen" / ruiten
  Goud met "zoute lappen" / ruiten

  Het zonnebril koordje met goudkleurige zoute lappen/ ruitjes rondom is een absolute eyecatcher voor de zomer. Met dit mooie sieraad voor jouw zonnebril kom je direct trendy over met het hippe design.

  € 9,95
 • Zilveren balletjes
  Zilveren balletjes

  Het zonnebril koordje van volledig zilverkleurige balletjes is een absolute eyecatcher voor de zomer. Met dit mooie sieraad voor jouw zonnebril kom je direct trendy over met het hippe design.

  € 4,95
 • Slang/ ronde schakel
  Slang/ ronde schakel

  Het zonnebril slang koordje/ ronde schakel is rosé-, goud-, zilver- of zwartkleurig en een absolute eyecatcher voor de zomer.

  € 9,95
 • Zwarte schakel
  Zwarte schakel

  Het zonnebril koordje van zwarte schakel is een absolute eyecatcher voor de zomer. Met dit mooie sieraad voor jouw zonnebril kom je direct trendy over met het hippe design. De ketting is goed te combineren met jouw overige…

  € 9,95
 • Pareltjes
  Pareltjes

  Het zonnebril koordje met pareltjes rondom is een absolute eyecatcher voor de zomer. Met dit mooie sieraad voor jouw zonnebril kom je direct trendy over met het hippe design.

  € 9,95
 • Kunststof schakel
  Kunststof schakel

  De kuststof schakel is er in 3 kleuren/designs:
  - Grote schakel zwart
  - Grote schakel gekleurd
  - Kleine schakel pastel kleuren en goudkleurig.

  € 9,95
 • Zwarte kraaltjes
  Zwarte kraaltjes

  Het zonnebril koordje van zwarte kraaltjes met zilverkleurige of goudkleurige schakels is een absolute eyecatcher voor de zomer.

  € 9,95
 • Half zwarte pareltjes
  Half zwarte pareltjes

  Het zonnebril koordje met kleine zwarte pareltjes aan de voorkant en goudkleurig of zilverkleurig kettinkje aan de achterkant is één van mijn persoonlijke favorieten én een absolute eyecatcher voor de zomer. Met dit mooie…

  € 9,95
 • Parel balletjes kettinkje
  Parel balletjes kettinkje

  Het zonnebril koordje met parel balletjes is een absolute eyecatcher voor de zomer. Met dit mooie sieraad voor jouw zonnebril kom je direct trendy over met het hippe design van de parel balletjes ketting. Met deze leuke kettinkjes…

  € 9,95
 • Ronde schakel
  Ronde schakel

  Het zonnebril koordje met mooie, stevige ronde schakel is een absolute eyecatcher voor de zomer. Met dit mooie sieraad voor jouw zonnebril kom je direct trendy over met het hippe design van de ketting. Met deze leuke kettinkjes…

  € 9,95
 • Platte ronde schakel kettinkje
  Platte ronde schakel kettinkje

  Het zonnebril koordje met rondom een Zilver- of Rosé kleurige platte, ronde schakel is een absolute eyecatcher voor de zomer.

  Met dit mooie sieraad voor jouw zonnebril kom je direct trendy over met het hippe design. De ketting…

  € 9,95
 • Gedraaide schakel
  Gedraaide schakel

  Het zonnebril koordje met rondom een Zilver-, Rosé- of Goudkleurige gedraaide schakel is een absolute eyecatcher voor de zomer.

  Met dit mooie sieraad voor jouw zonnebril kom je direct trendy over met het hippe design. De ketting…

  € 9,95
 • Luxe kralen kettinkje
  Luxe kralen kettinkje

  Het zonnebril koordje met aan de voorkant mooie Blauw met Goudkleurige kralen of Roze en Goudkleurige kralen en aan de achterkant een Goudkleurig kettinkje een is een absolute eyecatcher voor de zomer.

  Met dit mooie sieraad voor…

  € 9,95
 • Drie Pareltjes Zilver Kettinkje
  Drie Pareltjes Zilver Kettinkje

  Het zonnebril koordje met rondom een zilverkleurig kettinkje en om en om 3 Pareltjes is een absolute eyecatcher voor de zomer.

  Met dit mooie sieraad voor jouw zonnebril kom je direct trendy over met het hippe design. De ketting…

  € 9,95

Brillenkoord / Zonnebril ketting

Echt een mode accessoires van vandaag de dag, deze super gave zonnebril kettink/ brillenkoord. Raak jij ook altijd jouw zonnebril kwijt? Blijven de neusvleugels van jouw bril vast zitten in jouw haar of valt jouw bril van jouw hoofd? Met dit super leuke kettinkje is dat voorgoed verleden tijd!

Het brillenkoord is een absolute eyecatcher.

Met dit mooie sieraad voor jouw zonnebril, leesbril en/of computerbril kom je direct trendy over met het hippe design. De zonnebril ketting is goed te combineren met jouw overige sieraden. Ideaal tijdens festivals, vakanties, winkelen, uitjes, etentjes of op kantoor en thuis met jouw leesbril en/of computer bril. 

Het brillenkoord / de zonnebril ketting is er in diverse designs en kleuren, voor ieder wat wilt.  

© 2021 - 2024 DanielleEverhard | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel