Mary Kay Cosmetics

In mijn assortiment van Mary Kay Cosmetics vind je alles wat jouw hart begeert op het gebied van lichaamsverzorging, huidverzorging, make-up producten en parfums. Bekijk de catalogus hier en bestel jouw favoriete producten via het contactformulier of Whatsapp. Je koopt niet alleen producten bij Mary Kay, maar ook jouw persoonlijke Beauty Consulente. Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Mary Kay Cosmetics is een merk voor vrouwen, door vrouwen! Wij bieden gratis on- & offline huidverzorging en make-up workshops aan waarin jij kennis kan maken met ons groot assortiment aan huidverzorging, make-up en parfum. 

Goed om te weten dat alle producten met veel zorg en testen ontwikkeld worden. Wij hebben 1600 patenten op de producten, grondstoffen en verpakkingen. Daarnaast hebben wij de beste garantie die er bestaat, DE 100% kwaliteitsgarantie!

De Mary Kay cosmetics producten zijn:

  • Dierproefvrij 
  • Dermatologisch getest
  • Bevatten alléén natuurlijke geurstoffen 
  • Vepakt in recyclebare verpakkingen 
  • 1500 patenten op de producten
  • 100% tevredenheid- & kwaliteitsgarantie 

❤️#PinkChangingLives & #PinkDoingGreen

Ben jij net zo enthousiast over de producten als ik? Wordt consulente! Je kan de producten gaan verkopen, maar ook heel voordelig inkopen voor eigen gebruik. Een echte win-win situatie. Bekijk hier de mooie, luxe starterstas

Geschiedenis van Mary Kay Cosmetics

Sinds 1963 is het onze missie om het leven van vrouwen te verrijken. Wat DESTIJDS begon, waar we VANDAAG voor staan en wat onze missie VOOR ALTIJD zal zijn: Wij maken vrouwen sterk. Dat is onze hartslag. Wij bieden hen de mogelijkheid om als zelfstandige ondernemers succesvol te zijn en hun doelen te bereiken – hoe groot of klein die ook mogen zijn.

It started with a dream… Mary Kay Ash wist altijd al dat een vrouw alles lukt. Zo liet ze in 1963 haar droom in vervulling gaan en stichtte ze een bedrijf waarmee ze alle grenzen doorbrak. En dat niet alleen: ze creëerde een ladder voor ontelbare andere vrouwen, die ze erbij hielp hun potentieel te ontdekken en te leven en wie ze de controle over hun eigen toekomst gaf. Vandaag is Mary Kay een multimiljard-dollaronderneming, met producten die in ruim 40 landen ter wereld worden verkocht. De Duitse markt kan terugzien op ruim 35 jaar, de Nederlandse markt op meer dan 23 jaar en Zwitserland op ruim 22 jaar succes

De wetenschap achter de schoonheid van Mary Kay Cosmetics

Wij begrijpen de relatie tussen vrouwen en hun huid, want wij weten wat een mooie huid voor het zelfbewustzijn betekent. Ten aanzien van de kwaliteit en veiligheid van onze producten gaan wij geen compromissen aan: ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam bestaat uit gerenommeerde wetenschappers van over de hele wereld. Elk jaar worden er ontelbare klinische studies en consumententests uitgevoerd om de veiligheid, de kwaliteit en het succes van onze producten te garanderen. Al sinds 35 jaar is uw absolute tevredenheid ons hoogste doel. Hun absolute tevredenheid is ons hoogste doel

Prachtige producten, bijzondere service 

Alles wat het hart begeert en nog veel meer, dat is het Mary Kay productassortiment waarvan jij profiteert. Wij bieden huidverzorging voor elke leeftijd en behoefte, zacht geurende lichaamsverzorging, flatterende make-upproducten en onvergetelijk parfum. Mary Kay producten worden exclusief via zelfstandige schoonheidsconsulentes verkocht. Het grote voordeel bij dit verkoopconcept: de persoonlijke relatie en uitstekende klantenservice!

Een hart in jaren zestig-stijl is voor een wazige pinke achtergrond afgebeeld.

Mary Kay, een onderneming met een hart

Iets bewegen is altijd al het hart van onze onderneming geweest. Wij vinden het heerlijk te geven en zo het leven van vrouwen en kinderen op de hele wereld te verrijken. Wij schenken hoop door talrijke hulporganisaties te steunen die het welzijn van vrouwen en kinderen net zo belangrijk vinden als wij – samen doen wij goed. Daarbij handelen wij steeds volgens het principe "Behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden" – en dat geldt niet alleen voor onze medemensen, maar ook voor ons milieu. 

© 2021 - 2023 DanielleEverhard | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel