Over mij

Welkom

Mijn naam is Danielle en ik woon samen met Jelle in Alphen aan den Rijn. Oorspronkelijk kom ik uit Beverwijk, een geboren en getogen aardbei. In 2018 ben ik voor de liefde verhuisd naar Alphen aan den Rijn, een dorp waar ik, op mijn schoonfamilie na, niemand kende.   

Verhuizen naar een plaats waar je niemand kent is lastig, vooral als je geen kinderen hebt en niet werkzaam bent in de plaats waar je gaat wonen. Vaak zijn dat de plekken waar je snel nieuwe contacten legt.  

In 2019 ben ik begonnen als consulente in de huidverzorging en make-up om mijn netwerk te vergroten en bezig te zijn als Jelle aan het werk is. Hij werkt namelijk offshore en is daardoor iedere keer twee weken achter elkaar weg. In 2021 heb ik mijn assortiment uitgebreid met mooie afslank- & detox producten, haarproducten en mijn favoriete accessoires.

Deze webshop heb ik naast mijn fulltime baan. Voor mij is de afleiding ontzettend prettig zodat ik niet de gehele dag met ons IVF/ICSI traject bezig ben. Inmiddels zijn wij al bijna 5 jaar bezig. Persoonlijk vind ik het prettig om erover te praten en eventuele ervaringen uit te wisselen. Onze reis is te volgen op mijn Facebook account. 

Daniëlle Everhard - Health & Beauty is een webshop en heeft géén fysieke winkel of showroom. Bestellingen worden via PostNL verzonden, voornamelijk als pakketpost met track & trace code en mogen afgehaald worden in Alphen aan den Rijn. 

Bij afhalen is er geen mogelijkheid tot winkelen of rondkijken. Maak altijd eerst een afspraak om je bestelling af te halen! Klik hier voor meer informatie over afhalen.

Voor meer informatie over ons Verzend- en Retourbeleid, klik hier

Daniëlle Everhard - Health & Beauty
Daniëlle Everhard
Rosmolen 8
2406 JV Alphen aan den Rijn

06-11023073 

KvK nummer: 88709175
BTW-nummer: 
Vrij van BTW
Bankgegevens: op aanvraag

Vragen?
Mail naar info@danielleeverhard.com of bel, Whatsapp of sms naar 06-11023073
Het is voor mij niet altijd mogelijk om telefoontjes aan te nemen. Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar een sms of Whatsapp. 

© 2021 - 2024 DanielleEverhard | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel