Reminiscience & TS Life producten

Bij Reminiscience, voormalig TS-Life, vinden we dat jij een optimale gezondheid verdient. Al onze producten zijn geformuleerd om jou krachtige transformatieve resultaten te brengen - we staan achter onze producten en gaan vooruit met klinische proeven op alle producten om ervoor te zorgen dat jij net zoveel vertrouwen kunt hebben als wij.
Onze producten lopen voorop in de ontwikkeling en zijn geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat je elke dag op je best presteert.


Onze toonaangevende producten zijn afgeleid van de natuur en leveren jou krachtige, natuurlijke resultaten. Precies zoals de natuur het bedoeld heeft. Of het nu tijd is om een gezondheidsreis te hervatten, om op jouw doelen te concentreren of om dingen naar een nieuw niveau te tillen, wij zijn er om jou te helpen. Alles voor jouw dagelijkse schoonheid en om “het beste van jouzelf” te bereiken.

De Reminiscience, voormalig TS-Life, producten zijn:

  • Dierproefvrij
  • Glutenvrij
  • Bevatten natuurlijke stoffen

Het bijzondere is dat al deze producten exclusief via zelfstandige consulentes worden verkocht. Het grote voordeel bij dit verkoopconcept is de persoonlijke relatie, individueel advies en een absoluut uitstekende klantenservice! 

 De Reminiscience, voormalig TS-Life, producten zijn:       
    
Volt afslank capsules vetverbranding   Zeto Afslank capsules Keto Vetverbranding   Smart molecule shampoo en conditioner haargroei
   

Skincare CBD Luxury Box TS-Life   Smart Whitening Tandpasta TS Life

 

© 2021 - 2023 DanielleEverhard | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel